Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία μικρή γεύση πήραν οι τηλεθεατές από το τι θα δουν στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τρίτης (23/11) μέσα από απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Σοκ για την Καλλιόπη - Τι θα συμβεί στο ιατρείο του Άγγελου

Η Αργυρώ βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Στέλλα, η οποία της ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εκδικηθεί είτε εκείνη είτε τον Αστέρη, αλλά και από την άλλη, της δείχνει ότι δεν ξεχνάει τι της έκαναν. 

Ο Νικηφόρος δεν κρύβει από το Μανώλη την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Μαθιός έχει σχέση με μια παντρεμένη χωρίς - σε καμία περίπτωση - να πηγαίνει ο νους του ότι πρόκειται για τη μητέρα του. Από την άλλη ο Μανώλης, αν και γνωρίζει όλα όσα αγνοεί ο Νικηφόρος, το παίζει ανήξερος.

Μιλώντας στο «Happy Day» ο Γιώργος Αμούντζας, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο, δήλωσε πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή που ο Νικηφόρος θα μάθει τα πάντα και θα εξακολουθεί να είναι ένα τραγικό πρόσωπο που δεν έχει ιδέα του τι συμβαίνει γύρω του. 

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA