Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιμίλιος Χειλάκης και Μαρκέλα Γιαννάτου (aka Ακύλας και Ζωή Μεγαρίτη) έκαναν σημαντικές αποκαλύψεις για τους ρόλους τους αλλά και τη μεταξύ τους σχέση, σε ένα ακόμη podcast του σκηνοθέτη των Άγριων Μελισσών, Λευτέρη Χαρίτου, ο οποίος μάλλον βρέθηκε σε... άβολή θέση καθώς όπως είπε: «είναι λίγο περίεργο να μιλάω με τη σύντροφο της ζωής μου αλλά και με τον Αιμίλιο με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια».

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για μια σκηνή που έχουν γυρίσει από τα προσεχή επεισόδια, που ακόμη και ο ίδιος ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος δεν έχει προλάβει να την μοντάρει και όπως περιέγραψαν θα έχουμε μια έκρηξη της Ζωής Μεγαρίτη κατά του Ακύλα! Σύμφωνα με τα όσα είπαν θα φτάσει στο σημείο να τον χαστουκίσει με αφορμή τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο γιό τους Λευτέρη! Το γεγονός αυτό θα ταρακουνήσει αρκετά τον Ακύλα ο οποίος θα το δεχτεί χωρίς να αντιδράσει άσχημα και θα ηρεμήσει η συμπεριφορά του απέναντι και στους δύο.  

Αυτό θα είναι η αρχή της μεταστροφής του χαρακτήρα της Ζωής που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, καθώς η καταπιεσμένη σύζυγος του εργολάβου της χούντας θα προσπαθήσει όχι μόνο να επαναστατήσει αλλά θα προσπαθήσει να διώξει τη αδελφή της Αιμιλία από το σπίτι και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει τον Κωνσταντή αλλά και την Ελένη από την οργή του Ακύλα.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η Μαρκέλα Γιαννάτου ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι... ασύμφορος για την παραγωγή της σειράς για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι πως τρώει με βουλιμία οτιδήποτε υπάρχει στα σκηνικά και τρώγεται και ο δεύτερος είναι πως στις βίαιες σκηνές του... σπάει τα σκηνικά! «Σε αυτές τις βίαιες σκηνές που κάνει ως Ακύλας ο Αιμίλιος, έχει καταστρέψει το μισό σκηνικό. Έχει σπάσει τραπέζια, καρέκλες. Τις προάλλες έφυγε ένα ολόκληρο κομμάτι από μια πολυθρόνα και το καλύψαμε για να μη το δεί η παραγωγή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχει σπάσει και εσείς δεν τα ξέρετε ακόμη», είπε η Μαρκέλα Γιαννάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA