Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν φτάσει στην «πηγή» και πιει το νερό της επιτυχίας, ένας από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του GNTM, ο Ναπολέων, δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε από το reality μόδας.

Στην δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιώργος Κασαπίδης φωτογράφισε τα επτά μοντέλα, τα οποία κλήθηκαν να μπούνε στο πετσί του ρόλου και να αποδώσουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα: Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία.

Ο Αγγαίος, η Ειρήνη και ο Ναπολέων βρέθηκαν στο bottom 3, καθώς είχαν τις λιγότερο καλές λήψεις στη δοκιμασία. Οι δυο φωτογραφίες, που είχαν τη χειρότερη απόδοση και είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους ήταν του Ναπολέοντα, που δεν κατάφερε να αποτυπώσει το συναίσθημα της ζήλιας και της Ειρήνης, που δεν είχε εκείνο το συναίσθημα της λαγνείας.

Τελικά όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ΖενεβιέΒ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που έδειξε τη μεγαλύτερη αδυναμία και δεν απέδωσε στον ρόλο του ήταν ο Ναπολέων.

«Στεναχωρημένος είμαι. Μου έχει λείψει πολύ το έξω αλλά αυτή τη στιγμή καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ κοντά. Και ήρθε αυτή η άτυχη στιγμή…» είπε ο Ναπολέων στην κάμερα του διαγωνισμού, λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA