Μενού
  • Α-
  • Α+

Κανείς δεν πρόκειται να βρει ησυχία στο Διαφάνι και στο αμέσως επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές αφού έρχονται σφοδρές συγκρούσεις και νέοι όλοι που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ο Ακύλας Μεγαρίτης μάθει ότι η ζωή τον απάτα θα ψάξει να βρει ποιος είναι ο εραστής της. Γνωρίζει πως «δράστης» είναι ένας απο τους Σεβαστούς. Αυτό το στοιχείο, ωστόσο, δεν είναι αρκετό για να τον οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα. Ο χουντικός εργολάβος θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Δούκας είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τον απατά η σύζυγό του και αυτό, όπως είναι φυσικό, θα φέρει τους δυο άνδρες σε απόλυτη σύγκρουση με τις συνέπειες να είναι άγνωστες.

Ο Ακύλας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Αρχικά νιώθει προδομένος κάτι που θα τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο Παράλληλα νιώθει ότι όσο κι αν έχει την εύνοια του καθεστώτος ο κλοιός γύρω του αρχίζει και στενεύει. Η αποκάλυψη της μαζικής δολοφονίας των αντιστασιακών στο βουνό θα καταστήσει τον Ακύλα υπόλογο και απέναντι σε ισχυρούς παράγοντες της απριλιανής δικτατορίας γι' αυτό και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Όσο κι αν θεωρεί πως θα μπορέσει να καλύψει τις ευθύνες του, εκτιμά πως οι Άβαντες πρέπει να μείνουν έξω από αυτό το σκοτεινό παιχνίδι και δίνει την αρχηγία τους στον Μελέτη!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA