Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (1/12) το χτύπημα θα είναι διπλό για τη Βασιλική, η οποία θα δεχτεί τα πυρά του Μαθιού επειδή του κράτησε μυστική τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά ταυτόχρονα θα ανακαλύψει την κρυφή σχέση του Στεφανή. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Πώς αντιδρά η Βασιλική όταν της «καρφώνουν» την παράνομη σχέση του Στεφανή

Μετά την απειλή της Άσπας ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό της, ο Κώστας απευθύνεται στη Στέλλα για βοήθεια, η οποία τον διατάζει να εξαφανιστεί μέχρι να περάσει το 48ωρο προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο

Ο Κώστας δε δείχνει να έχει αντιληφθεί τι αντιμετωπίζει με τη Στέλλα να του δηλώνει ότι «το παραμικρό λάθος να κάνεις, θα σε πιάσουν και θα σε βάλουν μέσα σίγουρα και δεν πρόκειται να σε λυπηθώ» για να του δώσει να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τελικά, η Άσπα θα πραγματοποιήσει την απειλή της και θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία με τον Αστυνομικό Διευθυντή να μην μπορεί να καταλάβει ποιος κάρφωσε στον Κώστα την απιστία της αν και εκείνη δε δείχνει να δίνει ιδιαίτερη σημασία αφού όπως λέει «όλα μαθαίνονται».

Παρά τη συμβουλή της Στέλλας, ο Κώστας περνάει από την καντίνα να πάρει τα πράγματά του, αλλά εκεί βρίσκει τη Βασιλική και τυφλωμένος από την οργή για την απιστία της γυναίκας του, της αποκαλύπτει ότι «η Άσπα του» και «ο Στεφανής της» είχαν ερωτική σχέση με τη Βασιλική να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 

Το μεγαλύτερο σοκ, όμως, είναι ότι ο Μαθιός ήξερε με ποια την απατούσε ο άντρας της, αλλά δεν της είχε πει τίποτα.

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA