Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Ρουκ Ζουκ είναι το παιχνίδι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το μακρινό 1994 (και για τέσσερις σεζόν τότε) από την Μαίρη Μηλιαρέση. Από το 2017 το γνωστό τηλεπαιχνίδι επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με κεντρική παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όσο περνούν τα χρόνια φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερη, κατακτώντας το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: Έκλαιγα στο στούντιο, δεν ήθελα να πω το «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φετινή σεζόν, στην οποία η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η απόλυτη κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης. Από τις 15:00 μέχρι τις 16:00, όταν και προβάλλεται το Ρουκ Ζουκ, τα υπόλοιπα προγράμματα μένουν αρκετά πίσω στην τηλεθέαση, όπως συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12), που παρατηρήσαμε ένα εντυπωσιακό ποσοστό για το παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Έχοντας απέναντί της, λοιπόν, η Ζέτα τόσο την Ελένη Μενεγάκη, όσο και τον Νίκο Μουτσινά, κατάφερε να σημειώσει την 1η Δεκεμβρίου το εντυπωσιακό 30.4% στο δυναμικό κοινό (και 23.7% στο σύνολο). Την ίδια ώρα το Καλό Μεσημεράκι έφτασε στο δυναμικό κοινό το 15.9%, ενώ η Ελένη το 15.3%.

Για την εκτόξευση της Ζέτας Μακρυπούλια φυσικά ευθύνονται και οι χιουμοριστικές απαντήσεις των παικτών, οι οποίες γίνονται αμέσως viral και κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA