Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ημέρα είναι η Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου για τους φαν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς του Netflix «La Casa de Papel», καθώς το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου ανέβηκε στην πλατφόρμα streaming από τις 10 το πρωί.  Πλέον, οι μεγάλοι φαν της σειράς μπορούν να παρακολουθήσουν το φινάλε του Casa de Papel, μίας σειράς που έχει αγαπηθεί όσο λίγες παγκοσμίως. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς «κόπηκε» στη μέση τον Σεπτέμβριο και όλοι περιμένουν να δουν τον επίλογο της «Τέλειας Ληστείας» που προσπαθεί να κάνει η ομάδα του Profesor.

Οσο για το αν αυτό θα είναι όντως το οριστικό τέλος του Casa de Papel, οι απόψεις διίστανται. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως αν και η τύχη της παρέας του Profesor μπορεί να είναι στον «αέρα», ήδη ανακοινώθηκε από το Netflix μία νέα σειρά που θα έρθει στους δέκτες μας το 2023, και θα έχει πρωταγωνιστή τον... Berlin! Ετσι, αν και η ιστορία της ληστείας της Τράπεζας της Ισπανίας μπορεί να τελειώνει, κανείς δεν ξέρει αν λήγει οριστικά και το στόρι των χαρακτήρων που όλοι οι φαν της σειράς αγάπησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA