Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως είχαμε γράψει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν και ξεκίνησαν τα γυρίσματα της Φάρμας , ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε πριν καλά καλά να συμπληρωθεί η πρώτη του εβδομάδα του ριάλιτι. Ο 61χρονος ηθοποιός έκανε άνω κάτω τους συμπαίκτες του απ' ότι μαθαίναμε, ενώ τώρα έχουμε και το πρώτο βίντεο από τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε από το ριάλιτι πριν καλά καλά ξεκινήσει

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έδειξε το πρωί της Παρασκευής (3/12) αποκλειστικά αποσπάσματα από τα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της Φάρμας το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να τσακώνεται με τη Σάσα Μπάστα, αλλά κι άλλους συμπαίκτες του.

Στο βίντεο τον ακούμε να διαμαρτύρεται στην κάμερα, λέγοντας πως «όλοι πεταγόμαστε και λέμε ότι τα ξέρουμε όλα. Είναι αυτό του Έλληνα, ο ξερόλας. Μπρος εμείς και δεν... μπιμπ. Είναι μάθημα ζωής η Φάρμα», ενώ σε άλλο απόσπασμα αποκαλύπτει ότι είχε πρόβλημα με τον ύπνο και «περιφερόταν σαν μουρλός». 

Η Φάρμα θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45 θα δούμε το δεύτερο επεισόδιο. Ωστόσο, από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA