Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο είχε η εκπομπή «Idols» του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά το βράδυ της Παρασκευής (4/12) με φίλους και συνεργάτες του να πηγαίνουν πίσω στο χρόνο και να θυμούνται στιγμές που έζησαν στο πλάι του σπουδαίου καλλιτέχνη. 

Διαβάστε ακόμη: Τάνια Τσανακλίδου για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε»

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης μίλησε για το τελευταίο κοινό τους live:

«Το τελευταίο live με τον Δημήτρη ήταν στο Ηράκλειο Κρήτης. Ήταν το τελευταίο του ζεϊμπέκικο της Ρόζας. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο στην Αθήνα χαιρετηθήκαμε, είπαμε καλές γιορτές κι ότι θα τα πούμε μετά τις γιορτές. Δυστυχώς δεν τα είπαμε ποτέ. Ήταν η τρίτη μέρα του Πάσχα κι εγώ ήμουν στο χωριό μου, στο Κιλκίς. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ο Δημήτρης έφυγε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, που έφυγε, που πήγε; Ήθελα λίγα λεπτά να το συνειδητοποιήσω».

Με τη σειρά του ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε για το πώς προέκυψε μία από τις μεγαλύτερές τους επιτυχίες, το «Για να σ’ εκδικηθώ»:

«Συναντηθήκαμε κατά τύχη έξω από το σπίτι μου, όπου γύριζα μετά από μία "αποτυχία" στο χέρι, το τραγούδι "Για να σ'εκδικηθώ". Τον βλέπω και του λέω θα τραγουδήσεις αυτό. Πήρε την κασέτα και πήγε σπίτι του. Μετά από 2 μήνες, με παίρνει ο παραγωγός του και μου λέει σε περιμένουμε στο στούντιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA