Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ALPHA αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Μητροπάνος: Ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε πώς προέκυψε το «Για να σ' εκδικηθώ»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έχει χαρίσει απολαυστικές ερμηνείες στο κοινό, η κωμωδία βέβαια προέκυψε τυχαία στην επαγγελματική της πορεία: «Βρέθηκα στην κωμωδία από το πουθενά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έλεγε "Εσύ Κατιανούλα μου πρέπει να παίζεις Τσέχωφ είσαι για αυτά και αυτά έπαιζα στη σχολή».

Ωστόσο, η ίδια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αρκετό καιρό. Για το εάν έχουν υπάρξει προτάσεις, η Κατιάνα Μπαλανίκα τοποθετήθηκε λέγοντας: «Εγώ θέλω, οι άλλοι θέλουν; Δεν μου πρότειναν κάτι. Κάτι έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις "Σέρρες” αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή είχα μία δυσκολία με το πόδι μου. Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…».

«Έχω μεγαλώσει πιο πολύ μπορώ να παίξω ρόλους μαμάς γιαγιάς προγιαγιάς. Αν σου πω πόσο είμαι, θα μου δώσεις δύο Όσκαρ», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την Ναταλία Γερμανού να προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία της.«57;», της είπε η Ναταλία Γερμανού και τότε η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε πως είναι 74 ετών σοκάροντας την παρουσιάστρια.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA