Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις δυνάμεις και τις αντοχές του στην φύση, μέσα από το νέο κύκλο για την Φάρμα, αποφάσισε να δοκιμάσει ο Πάναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε να μπει με στρατιωτικό όχημα στο αγρόκτημα και όλοι έτρεξαν να τον χαιρετίσουν ξαφνιασμένοι. Ο οδηγός του σταμάτησε, του έδωσε τα πράγματά του και το ριάλιτι για τον Ψωμιάδη ξεκινά. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Το βίντεο με τον άγριο τσακωμό του Σταμάτη Γαρδέλη με τους συμπαίκτες του

«Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα. Σημειώνεται, ότι φορούσε στρατιωτική παραλλαγή. 

«Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησε με να μιλήσω» αποκρίθηκε με χιούμορ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA