Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το Casa De Papel να πραγματοποίησε το μεγάλο του φινάλε, όμως οι θαυμαστές της ισπανικής σειράς που έκανε θραύση στο Netflix θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και μία άλλη εκδοχή της, που θα έχει άρωμα Κορέας. Μάλιστα, ο Park Hae-soo, που έγινε γνωστός από το Squid Game, αποκάλυψε ότι θα υποδυθεί τον «Berlin», που είχε αρχικά ενσαρκώσει ο Πέδρο Αλόνσο.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Το μετέφερε παράνομα στη Βόρεια Κορέα και αντιμετωπίζει θανατική ποινή

«Χαιρετώ τους φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο», λέει βγάζοντας την διάσημη μάσκα του Νταλί. «Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro», προσθέτει. Ο Κορεάτης ηθοποιός ευχαρίστησε τον Πέδρο Αλόνσο που του έδωσε τη «διάσημη μάσκα» και υποσχέθηκε να ανταποδώσει.

Η είδηση της κορεατικής διασκευής του La Casa de Papel αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Ο δημιουργός της σειράς Alex Pina θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός ενώ ο Kim Hong-sun θα σκηνοθετήσει το σενάριο που επιμελείται ο Ryu Yong-jae.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA