Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής χρονιάς αφού χάρη στο ρόλο της Στέλλας που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για το σασμό στην οικογένειά της - «Τον έσφαξε στην κυριολεξία»

Η ίδια, καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, παραδέχτηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως δεν έχει συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλη επιτυχία σημειώνει η σειρά:

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει πλήρως αυτό που γίνεται με το Σασμό. Πήγαμε για γυρίσματα στην Κρήτη και αυτό που εκλάβαμε από τον κόσμο, η αγάπη είναι κάτι το τρομερό. Δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου και έχω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη».

Δεδομένου ότι και η ίδια είναι λίγο «drama queen» δε δυσκολεύεται να μπει στο πετσί του ρόλου, ενώ στη Στέλλα της αρέσει ο δυναμικός χαρακτήρας της: 

«Είμαι και λίγο drama queen, μην νομίζεις. Πάω και τα βγάζω εκεί τα δράματά μου. Ο ρόλος μου άρεσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα την αφήσει ο αρραβωνιαστικός της, μου άρεσε που αυτός ο ρόλος δεν είχε το στερεότυπο να είναι κακιά ή ήπιων τόνων, αλλά είναι δυναμική. Αυτή η κοπέλα θα γνωρίσει κάποιον άλλον στην ζωή, έχει μπει στη σειρά ένας γιατρός (ο Άγγελος), θα τον γνωρίσει και θα ξεκινήσει κάτι όμορφο, δεν ξέρω, όμως, πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας».

Πάντως, στη ζωή είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, με την Ευγενία Σαμαρά να λέει ότι ούτε η ίδια δεν κατάλαβε πώς πέρασαν τόσα χρόνια.

Παραδέχτηκε πως στο παρελθόν δε ζητούσε εύκολα βοήθεια, αλλά πλέον έχει αλλάξει σε αυτό και τα άτομα που απευθύνεται σε μια δυσκολία είναι κάποιοι καρδιακοί φίλοι και η οικογένειά της.

Για τη μητέρα της δε η Ευγενία Σαμαρά είπε ότι ήταν και είναι πάντα υπερπροστατευτική, αλλά δεν την αδικεί γιατί αφενός δεν την καταπίεσε ποτέ αφετέρου γιατί είναι σίγουρη ότι εάν ήταν και η ίδια μητέρα και εκείνη υπερπροστατευτική θα ήταν. 

«Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει. Τώρα που έχω σκυλί, έχω και εγώ αγωνία. Πιστεύω αν ήμουν μητέρα θα ήμουν και εγώ υπερπροστατευτική».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA