Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Αστυνόμος Κουράκος να άργησε πολύ να κερδίσει την Ιουλία, αλλά απ’ ότι φαίνεται η σχέση τους προχωράει με βήμα ταχύ στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» και ο Γιώργης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά διεκδικεί την Ιουλία μέχρι τέλους.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Βγαίνει το τεστ DNA - Πως αντιδρά ο Στάθης όταν δει Ιουλία και Κουράκο μαζί

Εκείνη χωρίς να έχει ξεχάσει τον Στάθη, τον οποίο σε συζήτησή της με τη Μυρτάλη είχε αποκαλέσει τον «άντρα της ζωής της», δίνει ευκαιρία στον Κουράκο να προχωρήσουν τη σχέση τους και μάλιστα, τον καλεί για μια νύχτα στο σπίτι της στην Καρδαμύλη

Μπορεί να του ζητάει να μη βιάζονται, όμως, η Ιουλία δε θα αργήσει να αφεθεί στον Κουράκο και μετά από μια νύχτα πάθους, όλα θα αλλάξουν για τους δυο τους αφού θα καμφθούν όλες οι αντιστάσεις της. 

Τότε ο Γιώργης θα της κάνει πρόταση γάμου, η Ιουλία θα πει το ναι, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», ενώ θα ζητήσει από τη Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα της.

Φυσικά, ο Ιάκωβος είναι πανευτυχής με την εξέλιξη αφού αυτός ήταν που τους έφερε κοντά, αλλά τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά του Στάθη, ο οποίος δεν σκοπεύει να παραδώσει έτσι απλά τα όπλα και ζητάει από την Ιουλία να βρεθούν για μία τελευταία φορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA