Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις δυνάμεις και τις αντοχές του στην φύση, μέσα από το νέο κύκλο για την Φάρμα, αποφάσισε να δοκιμάσει ο Πάναγιώτης Ψωμιάδης και μάλιστα η είσοδός του στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα... δυναμική, καθώς εμφανίστηκε μπροστά στους επόμενους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού με στρατιωτικό όχημα και φόρμα παραλλαγής. Φαίνεται, όμως, πως ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί ήδη παρελθόν από το ριάλιτι, καθώς το συμβόλαιό του έλεγε πως θα παραμείνει για τρεις μόλις εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Η αρχηγός Τσουμελέκα έστειλε τον Ψωμιάδη να καθαρίσει την τουαλέτα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώην πολιτικός υπέγραψε συμβόλαιο με πολύ καλή αμοιβή και παραμονή στο παιχνίδι για περίπου 20 ημέρες. Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός που έχει αποχωρήσει, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει πως άλλοι δύο επώνυμοι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους: Ο Σταμάτης Γαρδέλης για τον οποίο είναι γνωστό και η Αγγελική Ηλιάδη. 

«Σας αγαπώ! Μπαίνω στη “Φάρμα” γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα. «Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησέ με να μιλήσω» αποκρίθηκε με χιούμορ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA