Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα στο ΑΝΤ1, μέχρι και σήμερα, προβάλλεται ασταμάτητα, ενώ όσες φορές κι αν δεις ένα επεισόδιο, δεν το βαριέσαι ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Χάρης Ρώμας: Θα διεκδικήσω τη δημαρχία στο Χαλάνδρι, θα απέχω από την τηλεόραση κάποια χρόνια 

Οι ηθοποιοί, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, έγιναν πασίγνωστοί, ενώ ακόμη κι εκείνοι, οι οποίοι έκαναν κάποιο guest και εμφανίστηκαν σε ένα μόνο επεισόδιο, πήραν ουκ ολίγα χρήματα.

Αυτό ανέφερε και ο Περικλής Αλμπάνης, που γνωρίσαμε ως αστυνόμο Μπάμπη Μπάμπουρα στο επεισόδιο 41 της δεύτερης σεζόν της σειράς με τίτλο «Οι γαμπροί της δυστυχίας», μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός, η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει στην καριέρα του ήταν για να συμμετάσχει ως guest στο Κωνσταντίνου και Ελένης και αυτή έφτανε το 1.500.000 δραχμές

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο πάντως τον είδαμε ελάχιστα λεπτά, ενώ τον ξαναείδαμε μετά από κάποια επεισόδια όταν κυνηγούσε την κόκκινη βαλίτσα του θείου Τζόνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA