Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία τρία χρόνια η Αμαλία Καβάλη πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται την Ουρανία και η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για τη συμμετοχή της στη σειρά, ενώ έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα spoiler για το μέλλον του ρόλου της. 

Διαβάστε ακόμη: Αμαλία Καβάλη: Κάπνιζα από 13 ετών και κατάφερα να το κόψω μέσα στην καραντίνα

«Όλοι οι συνάδελφοι, το υλικό που δουλεύουμε, με γοητεύουν και με αφήνουν γεμάτη σε βαθμό που ενώ είμαι πολύ κουρασμένη κάθε μέρα, δεν είμαι αδειασμένη», είπε χαρακτηριστικά η Αμαλία Καβάλη στο γνωστό παρουσιαστή το βράδυ της Δευτέρας (6/12) όταν βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» του ANT1. 

Αναφερόμενη στην απιστία του Κυριάκου, η τηλεοπτική «Ουρανία» εξήγησε ότι «την ενόχλησε, που ο Κυριάκος είχε κρυφή παράλληλη ζωή για μία δεκαετία και όχι ότι πήγε με κάποια άλλη γυναίκα. Πήρε μεγάλο διάστημα για να τον συγχωρέσει».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να της εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για το μέλλον της Ουρανίας στη σειρά, η Αμαλία Καβάλη απέφυγε να δώσει spoilers, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένας άλλος άντρας στη ζωή της

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA