Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιουλία προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον Στάθη και να προχωρήσει στη ζωή της με τον Αστυνόμο Κουράκο, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ηρωίδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Ιάκωβου και Ισίδωρου εξαιτίας της Χάιδως

Η Ιουλία μαζί με τον Ισίδωρο θα ζήσουν μια νύχτα τρόμου όταν ληστές θα εισβάλουν στο σπίτι, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» χωρίς να αποκαλύπτεται ακόμη ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη βίαιη επίθεση. 

Εν τω μεταξύ η Βασιλική έχει μάθει ότι περιμένει κοριτσάκι, αλλά ενώ ξέρει ότι δεν μπορεί να κρύβει την εγκυμοσύνη της για πάντα, προσπαθεί να καθυστερήσει τη φυγή της με τον Φίλιππο όσο το δυνατόν περισσότερο δεδομένου ότι η μητέρα της, η Αρετή δεν έχει αναρρώσει ακόμα. 

Τέλος, ο Λυκούργος ζητάει από τη Μυρτάλη να μεσολαβήσει στο Στέφανο μήπως δοθεί ένα τέλος στην κόντρα της Χάιδως και των Καπερνάρων, αλλά η Μυρτάλη του εξηγεί πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο αφού Στάθης και Στέφανος είναι κάθετοι σε αυτό το θέμα. 

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA