Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η δίκη του Λάμπρου στο Στρατοδικείο της Λάρισας θα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και θα γίνονται αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν ραγδαίες εξελίξεις, οι κάτοικοι του Διαφανίου αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν πορεία αλληλεγγύης στον αγαπημένο δάσκαλο του χωριού! Η απόφασή τους αυτή, ωστόσο, θα γίνει η αφορμή για να αιματοκυλιστεί για ακόμα μια φορά το Διαφάνι αφού ο Ντούνιας και οι άνδρες του μετά από εντολή του Ακύλα θα χτυπήσουν την πορεία με εξαιρετικά βίαιο τρόπο!

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι σαρωτικές στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες από τον ΑΝΤ1 καθώς όλοι οι ήρωες θα φτάσουν ή ακόμα και θα ξεπεράσουν τα όριά τους.

Μια από αυτές θα είναι και η Πηνελόπη η οποία είναι αποφασισμένη, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράζουν ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής, να φέρει και πάλι στην επιφάνεια τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού!

Τέλος, σε ένα άλλο ενεργό μέτωπο, αυτό της κόντρας του Ακύλα με τον γιό του Λευτέρη, θα πάρει επικίνδυνη τροπή αφού μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του νεαρού Μεγαρίτη, η Ζωή θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα τον φυγαδεύσει από το σπίτι χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Αυτό, ωστόσο, θα προκαλέσει ένα νέο οργισμένο ξέσπασμα από την πλευρά του Ακύλα που δεν έχει σκοπό να αφήσει αυτή τη νέα συνωμοσία ανάμεσα σε μητέρα και γιο να περάσει ατιμώρητη!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.