Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αστυνομικός κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό (Δημήτρης Λάλος), ψάχνοντας για το όπλο του φόνου του Στεφανή (Τάσος Νούσιας), ενώ η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) αδυνατεί να πιστέψει ότι ο γιος της είναι ο φονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Οι έρευνες για την Ανθούλα φέρνουν τον Άγγελο σε δύσκολη θέση

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» η Καλλιόπη θα πάει στο σπίτι της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και θα την κατηγορήσει πως εκείνη μαζί με τον Μαθιό σχεδίασαν τη δολοφονία του Στεφανή. Η Βασιλική θα παραδεχτεί πως με τον Μαθιό αγαπιούνται από παλιά, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα σκότωνε τον πατέρα του παιδιού της. 

Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως η αγάπη του Μαθιού για τη Βασιλική όπλισε το χέρι του και φεύγοντας από το σπίτι της Βασιλικής θα καταρρεύσει αφού ξέρει πως όσο και αν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να γλυτώσει ο Μαθιός, δε θα μπορεί να ξεφεύγει για πάντα.

Η Αστυνομία που έχει καταλάβει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος, ψάχνει το όπλο, αλλά δυστυχώς για εκείνους θα το βρει πρώτη η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια, η οποία θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να εξαφανίσει το αποδεικτικό στοιχείο που θα στείλει το γιο της στη φυλακή. 

Από τις καταιγιστικές εξελίξεις δε θα γλιτώσει ούτε ο Μανώλης (Στρατής Χατζησταματίου), ο οποίος ξέρει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, αλλά τόσο καιρό κρατάει το μυστικό και θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον Μαθιό, ο οποίος τον υποψιάζεται ότι αυτός τον «έδωσε».

Ο Στρατής Χατζησταματίου, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή, Breakfast@Star, αποκάλυψε πως «ο Μανώλης χωρίς να φταίει θα μπλέξει» για τα καλά.

Όταν ο Μαθιός θα νιώσει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά, θα κάνει την κίνηση - ματ και θα τα παίξει όλα για όλα και θα τα βάλει με τον διώκτη του, τον Αντώνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA