Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram μέσω της οποίας η τραγουδίστρια Chrysa, μέλος του συγκροτήματος Oceandvst, κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για παρενόχληση όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα»

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελία από τραγουδίστρια για παρενόχληση

«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει ακόμα και μπροστά στους φίλους μου. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα, τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση».

Εξήγησε δε πως ο λόγος που ήθελε να μιλήσει στην εκπομπή ήταν για να ενθαρρύνει κοπέλες που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο να μιλήσουν και εκείνες, ώστε μελλοντικά να αποτραπούν αντίστοιχες συμπεριφορές και όχι για προσωπική προβολή.  

«Δεν με ακούμπησε καθόλου, αλλά το τι έλεγε το στόμα του, δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Τέλος, είπε πως όταν εκείνη εμφανίστηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέφυγε να την κοιτάξει χωρίς, όμως, η Chrysa να θέλει να πει περισσότερα για τη συνάντησή τους στο πλατό της εκπομπής.

Ποια είναι η Chrysa

Η Chrysa ανήκει στο συγκρότημα «Οceandvst» και πραγματοποιούν live σε διάφορους χώρους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στα social media με το προφίλ της στο Instagram να αριθμεί περισσότερους από 10.000 followers και μέσω αυτού μοιράζεται στιγμές από το στούντιο, από τις live εμφανίσεις του συγκροτήματος, αλλά και δικές της φωτογραφίες όπου μπορεί να δει κανείς ότι της αρέσει πολύ να παίζει με το χρώμα των μαλλιών της. 

https://www.instagram.com/p/CXZHHXAsJ7i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXHKopgsc-v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CUbKuPmjBVj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CIVSmYuhqTS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bp1yzeoh8hZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA