Μενού
  • Α-
  • Α+

Την άποψή της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα βίντεο που διέρρευσε με την πρώην σύντροφό του, που έφεραν και το διαζύγιο με τους «Ράδιο Αρβύλα», εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη. «Με λίγα λόγια τι λέει ο ίδιος; Ότι έκανε κάτι που δεν κατάλαβε ότι ήταν κακό και σοβαρό. Δεν το κατάλαβα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε ακόμη: Revenge Porn: Από την Τούνη μέχρι την Κρεμλίδου - Οι γυναίκες που είχαν το θάρρος να μιλήσουν

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει κάποιος το δικαίωμα να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι ή όχι. Είτε είναι σχέση, είτε όχι, μπορεί να είναι κάτι τελείως περαστικό. Κι εμείς σε αυτή την εποχή ζούμε. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα.

Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Γιατί ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά να πούμε λίγο γι’ αυτή την εποχή που εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά, γιατί αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες… Το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας τα μηνύματα.

Να μάθουμε κι εμείς καλύτερα από τι μπορεί σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και να προστατευτεί. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας σαφές ότι πάντα παίρνει το μέρος των θυμάτων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA