Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσουν κανονικά την εκπομπή τους έστειλε ο Αντώνης Κανάκης, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν για το μέλλον της εκπομπής. Ο Αντώνης Κανάκης ήταν κατηγορηματικός ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, μετά το διαζύγιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που ήρθε από τις αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του. 

«Το “Ράδιο Αρβύλα” εννοείται ότι θα συνεχίσει. Εννοείται αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή και το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε και τι λέμε. Όμως επαναλαμβάνουμε ότι το θέμα δεν είναι το “Ράδιο Αρβύλα"», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Για να προσθέσει: «Είμαστε χάλια και σε κατάσταση σοκ. Ετσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε εκπομπές αυτή τη στιγμή. Είχαμε προγραμματίσει να σταματήσουμε για τις γιορτές και θα επιστρέφαμε στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, θα είναι αρκετός για να έρθουμε και εμείς σε μία κανονικότητα».

«Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο υποκριτές;»

Νωρίτερα, ο Αντώνης Κανάκης είχε ξεσπάσει κατά των όσων ακούγονταν στα social media για την ομάδα της εκπομπής αναρωτώμενος: «Εστω και ένας άνθρωπος που είναι κανονικός και παρακολουθεί την εκπομπή θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια: Από τη μία μας στεναχωρεί γιατί γαμώτο δεν γνωριζόμαστε; Δεν ξέρουμε τι είναι ο καθένας; Εχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από την άλλη το καταλαβαίνουμε. Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, υποκριτές, ηθοποιοί που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω; Και αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα μου; Αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει δεν είναι γονιός».

«Πόσο εύχομαι να μας είχες βρει»

Παράλληλα, οι τρεις συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» απευθύνθηκαν προσωπικά και προς το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η ουσία αυτής της ιστορίας, δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα της ιστορίας είναι η κοπέλα. Σκεφτόμαστε αυτόματα να μπαίνουμε στη θέση της και το τι μπορεί να περνάει, πόσο τραγικό, ελεεινό και χυδαίο είναι αυτό το πράγμα, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους ακόμα και στο θάνατο. Επόμενη σκέψη μας είναι που κάνει κάθε γονιός, άμα αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Αν συνέβαινε στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε.

Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα. Δεν έχουμε γνωρίσει κοπέλα που είχε σχέση στο παρελθόν και τώρα μαθαίνουμε τι βίωσε. Επειδή την άκουσα και με συγκίνησε όταν λέει ότι μέσα σε αυτό το πράγμα νιώθει άσχημα, αγάπη μου δεν έχεις απόλυτο κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα, μπράβο σου που κινήθηκες νομικά ασχέτως με το αν ακόμα περιμένεις τη δικαίωση. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ σε οποιοδήποτε επίπεδο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Επίσης πόσο πολύ θα ήθελα, γιατί μέσα σε όλο αυτό που τραβάς δήλωσες πως δεν γνωρίζει κανείς όπως σου είπε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του ούτε και εμείς, πόσο εύχομαι να είχες έρθει και να μας είχες βρει να μας έλεγες τι συνέβη.

Επιθυμία μας είναι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή για να συζητηθεί αυτό το θέμα και να γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν για να μη βρεθεί ποτέ κανείς σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Θέλουμε αυτό το γεγονός να αποτελέσει την αφορμή για να γίνει κάτι σημαντικό. Το βασικότερο και με μεγάλη διαφορά είναι αυτό το κορίτσι και κάθε άνθρωπος που έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, πέρα από τη λύπη μας, να μην υπάρξει κανένας άνθρωπος ξανά σε αυτή τη θέση. Σε ό,τι αφορά εμάς, σκεφτήκαμε πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι για εμάς παρηγοριά σε αυτή την ιστορία είναι πως από εχθές που βγήκαμε στον αέρα έχουμε εισπράξει ένα κύμα στήριξης και αγάπης. Προβληματιστήκαμε πάρα πολύ.

Συγγνώμη αλλά αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια είναι η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντι σε εσάς και η συνέπεια στα λεγόμενά μας και κάποια ακεραιότητα που πιστεύω ότι έχουμε. Οι σατιρικές εκπομπές είναι μια πάρα πολύ σημαντική υπόθεση για τη Δημοκρατία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA