Μενού
  • Α-
  • Α+

To Survivor ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ, ωστόσο λίγο πριν αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο υπήρξε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο Νότης Χριστοδούλου έκανε πίσω κι έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να πυροδοτήσει την «βόμβα» που ακούει στο όνομα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η ημερομηνία της πρεμιέρας και η τελευταία αλλαγή παικτών

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο αποτελεί την προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο φετινό Survivor, ωστόσο έχει τα φόντα να φτάσει αρκετά μακριά στο παιχνίδι ή ακόμη και να κατακτήσει το έπαθλο. 

https://www.instagram.com/p/BxVeYgFhJ-j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ναυσικά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ και την υποκριτική. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις, αλλά την έχουμε δει και στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0», καθώς επίσης στο «Βερολίνο, σ' αγαπώ», όπου το όνομά της μπήκε δίπλα σε αυτά των Κίρα Νάιτλι και Έλεν Μίρεν. 

https://www.instagram.com/p/CIlho3tj1-I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMZxwf4j3Q9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι αρκετά αθλητική, κάτι που θα τη βοηθήσει αρκετά στη συμμετοχή της στο Survivor, ενώ έχει ζώνη στο krav maga. Παράλληλα, η ύψους 176 εκατοστών Ναυσικά είχε απασχολήσει τα media εξαιτίας της σχέσης της με τον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο φωτογραφίζονταν αρκετά συχνά μαζί. 

Σήμερα είναι σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη, με τους δυο τους να προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Μπαίνοντας στο Survivor είναι δεδομένο πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα μας απασχολήσει αρκετά. 

https://www.instagram.com/p/BvCbUdOHX8Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRb6z2KMge4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWV944VME2y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTZ-3jxMTLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CW1CVDTjhmR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXUKDdyMSVY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA