Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Αντώνη Κανάκη πήρε ο Ηλίας Ψινάκης. Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ηλίας Ψινάκης ήταν σαφής πως αν οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για το σκοτεινό πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Αντώνης Κανάκης «θα τον είχε σουτάρει με κλωτσιές».

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχα ενημερώσει την σύζυγό του πριν παντρευτούν για τα βίντεο και την καταγγελία»

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε: «Ολο αυτό που έγινε, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης δεν το ήξερε ότι γινόταν. Αυτή την χυδαιότητα, αν την ήξερε ο Αντώνης, αποκλείεται να μην τον είχε "σουτάρει" με κλωτσιές. Θα είχαν πέσει σφαλιάρες στο φουλ».

«Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι, να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και να μην ασχολείται κανείς με τον άλλον. Να κοιτάει τα δικά του τα χάλια», συμπλήρωσε σχετικά με την κριτική που δέχθηκαν οι Ράδιο Αρβύλα για τη διαχείριση του θέματος. Πάντως, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ήταν ξεκάθαροι πως δεν είχαν ιδέα για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και απάντησαν συγκεκριμένα στην εκπομπή της Τρίτης (14 Δεκεμβρίου). Μάλιστα, και οι τρεις στήριξαν την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA