Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες της, ένα ακόμη μέσο, τερμάτισε τη συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ετσι, η διοίκηση του κυπριακού ραδιοφωνικού σταθμού Rock Fm, ανακοίνωσε πως ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δεν ανήκει πια στο δυναμικό του.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου» λέει η πρώην σύντροφός του

Μάλιστα, στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός της Λεμεσού καταδικάζει «...πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις εξελίξεις το συμβόλαιό του τερματίστηκε από τις 14 Δεκεμβρίου.

«Είχα ενημερώσει την σύζυγό του πριν παντρευτούν για τα βίντεο και την καταγγελία»

Στο μεταξύ, σε νέες καταγγελίες προχώρησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τα βίντεο που ανάρτησε ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» και μουσικός παραγωγός, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Η 30χρονη είπε ότι είχε ενημερώσει και την σύζυγο του Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές.

Όπως δήλωσε η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν...».

Απόσπασμα της δήλωσής της στην εκπομπή: «Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει.

«Θα έπρεπε να σκεφτεί ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε»

Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν. Οταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA