Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη δίκη του Λάμπρου να βρίσκεται σε εξέλιξη και το κυνηγητό από τον Ακύλα Μεγαρίτη να κορυφώνεται και να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις όλοι περιμένουν πως στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών οι ανατροπές θα είναι πολλές και εντυπωσιακές.

Η αλήθεια είναι πως αν πιστέψουμε τα spoiler κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί. Το καλύτερο, απ' όλα, μάλιστα, το έδωσε ο ίδιος Δημήτρης Γκοτσόπουλος (aka Λάμπρος Σεβαστός) ο οποίος αν και συνήθως είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει σχετικά με τα μελλούμενα στο Διαφάνι, αυτή τη φορά δεν ήταν καθόλου φειδωλός.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Kαλύτερα δε γίνεται», από τις πρόβες που κάνει για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον συνθέτη Alex Sid  ο ηθοποιός είχε πει πως «ο κόσμος θα χαρεί στις 23 Δεκεμβρίου. Έτσι, για να κάνουν καλά Χριστούγεννα»! Το συγκεκριμένο επεισόδιο, που θα είναι το τελευταίο επεισόδιο για το 2021, θα είναι από τα πιο «όμορφα που θα παίξουν στις Άγριες Μέλισσες» είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Τι είναι αυτό για το οποίο προϊδεάζει ο αγαπημένος δάσκαλος του Διαφανίου;

Φυσικά και είναι η απόφαση του δικαστηρίου η οποία θα είναι αθωωτική για τον ίδιο! Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσει το καθεστώς για να κάνει τον Λάμπρο να κρατήσει το στόμα του κλειστό για τα όσα είδε στην καλύβα, στο βουνό.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως η συγκεκριμένη απόφαση του δικαστηρίου θα εξοργίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη ο οποίος είναι πάντα απρόβλεπτος.

Το μόνο που μένει, πλέον, είναι να δουμε αν θα επιβεβαιωθεί το συγεκριμένο spoiler το οποίο έρχεται να «κουμπώσει» με τα όσα είχε πει παλαιότερα η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη πως ο Λάμπρος και η Ελένη θα καταφέρουν τελικά να ζήσουν ευτυχισμένοι και να κάνουν, μάλιστα, και πολλά παιδιά!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA