Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα, ενώ πληθαίνουν τα δημόσια πρόσωπα που παίρνουν θέση κατά του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι αποφάσισαν κι επίσημα την Πέμπτη να καταθέσουν αγωγή εναντίον του για ψυχική οδύνη. Αυτή τη φορά, ο Λάκης Γαβαλάς, σε εκδήλωση για την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε ανοιχτά για το θέμα τόσο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων όσο και της διάρρευσης ροζ βίντεο και φωτογραφιών. 

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «Οι ερωτικές στιγμές είναι υπέροχες. Να τις μοιράζεσαι είναι μια διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο 1-2 φορές, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει». 

Νέα καταγγελία γυναίκας που δεχόταν μηνύματά του από το 2017 

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από θύμα του που δέχτηκε τα σεξιστικά του σχόλια κατά το «σκοτεινό» παρελθόν του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρενόχληση ξεκίνησε με το εξής μήνυμα: «Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς». Η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως θα σταματήσει. Ωστόσο, το 2018 της έστειλε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ». Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τα έστελνε, ενώ βρισκόταν σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατήγγειλε στην υπόθεση του Porn Revenge.

Το 2020 το νέο μήνυμά του ανέγραφε: «Που είσαι, θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις», ενώ δεν το έβαλε κάτω και το 2021, της έστειλε: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στο μεταξύ, οι Ράδιο Αρβύλα αφού πρώτα δήλωσαν την ξεκάθαρη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και αφού δεσμεύτηκαν προσωπικά να αναλάβουν για την πλήρη κάλυψη αυτής, τώρα περνούν στην αντεπίθεση και ετοιμάζουν αγωγή – καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Το Reader επικοινώνησε με τη δικηγόρο των Ράδιο Αρβύλα, Χριστίνα Παναγουλέα, η οποία χειρίζεται πλέον την υπόθεση και η οποία επιβεβαίωσε ότι: «ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταθέτοντας αγωγή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA