Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες δηλώσεις έκανε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες που έκανε για τον παρουσιαστή, επικεντρώνοντας στο γεγονός ότι κάποιοι αναζητούν τα «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο. «Είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος - Πρώην σύντροφος: «Είχε βίντεο με 50 γυναίκες - Ηθελε τα ακραία που έβλεπε σε πορνοταινίες»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σημείωσε: «Βλέπω ότι κάποια σάιτ δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία, οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό.

Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ και απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία από προφίλ του Στάθη. Δεν έβαζε ποτέ ολόκληρα πρόσωπα, πάντα τα έκοβε κάπως. Απλά είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω-πάνω. Οπότε είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ίδια έστειλε και ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν βρεθεί στη θέση της, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει:. «Οποια κοπέλα έχει βιντεοσκοπηθεί με τον Στάθη και φοβάται ότι έχει διαρρεύσει και δικό της υλικό να επικοινωνήσει μαζί μου, καθώς έχω στοιχεία και για τα άλλα βίντεό του. Επικοινώνησα με δύο κοπέλες που τη μία την αναγνώρισα. Μένει στο εξωτερικό. Εχει φτιάξει τη ζωή της και δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση. Και με μια άλλη που είμαι σίγουρη ότι είναι εκείνη σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει αλλά δεν το παραδέχτηκε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA