Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα. Αυτοί ήταν οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Big Brother που κονταροχτυπήθηκαν στην αποψινή βραδιά. Τέσσερις παίκτες του reality αλλά μόνο ένας ήταν ο τελικός νικητής. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς συγκάτοικους του σπιτιού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που του φετινού reality.

Μετά από 16 εβδομάδες με 22 άτομα να έχουν περάσει το κατώφλι του Μεγάλο Αδερφού, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία κορυφώθηκε για τα δύο ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την στιγμή της ανακοίνωσης όλοι περίμενα να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού με κομμένη την ανάσα. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother είναι ο Νίκος Τακλής.

Φιγουράριζε σχεδόν από την αρχή ως ένα από τα φαβορί του Big Brother και μετά από 16 εβδομάδες εγκλεισμού ο, χαμηλών τόνων, Νίκος Τακλής, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA