Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» για το ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού τη φετινή σεζόν. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λάλος: Όταν ο σκληρός Μαθιός από τον Σασμό ήταν αγνώριστος χωρίς μούσια

«Κάθε ήρωας της μυθοπλασίας έχει πολλά επίπεδα, έτσι πιστεύω και εγώ. Προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτό το χαρακτήρα με όσα περισσότερα επίπεδα μπορώ. Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα θέλαμε να τον κάνουμε παρέα, είναι δολοφόνος, ασχέτως αν το έχει κάνει για την αγάπη. Η αλήθεια είναι ότι έχει γραφτεί πάρα πολύ ωραία ο τρόπος που δικαιολογείται η πράξη του Μαθιού στη σειρά. Προσπαθώ να αντιληφθώ το όλον γύρω από έναν άνθρωπο που υποφέρει και πώς αυτός εκφράζεται. Εγώ προσπαθώ να είμαι πιστός σε μια ατμόσφαιρα που φέρει ο χαρακτήρας μου», είπε ο Δημήτρης Λάλος. 

Εξήγησε δε πως σα χαρακτήρας γενικότερα δεν έχει καμία σχέση με το Μαθιό παρά μόνο κάποια κοινά στοιχεία: «Νομίζω δεν έχει καμία σχέση με εμένα αυτός ο ήρωας, όμως, πολλές φορές κάνω ένα συσχετισμό, δηλαδή αυτός είναι έτσι με έναν ξεχασμένο έρωτα, εσύ με τι θα ήσουν; Αυτό προσπαθεί πάντα ένας ηθοποιός, να βρει τα προσωπικά του πατήματα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα, απλά ο καθένας τα έχει σε διαφορετικό βαθμό ανεπτυγμένα. Όταν εγώ υποδύομαι έναν χαρακτήρα, δεν τον κατακρίνω». 

Όταν προσπάθησε η Ναταλία Γερμανού να του αποσπάσει κάποιο spoiler, ο ίδιος έδειξε με χιουμοριστικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να «κάψει» καμία εξέλιξη στην πλοκή, λέγοντας πως όλες οι απαντήσεις δίνονται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21.00, με άλλα λόγια, την ώρα προβολής της σειράς. Πάντως, σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι τηλεθεατές είδαν για ακόμα μια φορά την ευάλωτη πλευρά του Μαθιού, ο οποίος εξομολογείται στη Βασιλική ότι «πιο μόνος δεν έχω νιώσει ποτέ», δεδομένου ότι στα τελευταία επεισόδια ο κλοιός της Αστυνομίας γύρω του έχει στενέψει υπερβολικά με τον Αντώνη να δείχνει σίγουρος ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και να προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA