Μενού
  • Α-
  • Α+

Το The Voice τελείωσε το βράδυ της Κυριακής (20/12) και το Survivor έρχεται την επόμενη Κυριακή (26/12). Κοινός παρονομαστής των δύο εκπομπών ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, αλλά και η οικογένεια Ρουβά, αφού στο The Voice συμμετέχει παραδοσιακά ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο κριτή και στο φετινό κύκλο του Survivor θα δούμε τον αδελφό του, Απόστολο Ρουβά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι μαχητές

Το όνομα του γνωστού σεφ έχει ακουστεί εδώ και μέρες για το νέο Survivor και χθες ήρθε και η επιβεβαίωση διά στόματος Σάκη, ο οποίος πρότεινε στον Γιώργο Λιανό να φύγουν για Άγιο Δομίνικο όλοι μαζί για το πάρτι της έναρξης. 

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο» πρότεινε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος άλλωστε στον πρώτο κύκλο του Survivor στο ΣΚΑΪ με νικητή τον «Ντάνο» Γιώργο Αγγελόπουλο είχε τραγουδήσει στο πάρτι ένωσης των ομάδων.

Μάλλον ήδη του έχει λείψει ο αδερφός του αφού στη συνέχεια πρόσθεσε: «έτσι, να δω και το αδελφάκι μου». 

«Το 'σκασε, το 'σκασε είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός για να συμπληρώσει ο Σάκης Ρουβάς «εγώ δεν είπα τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA