Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νέος κύκλος του Survivor ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ και η εκκρεμότητα που υπήρχε για την ομάδα των Διάσημων φαίνεται πως έχει κλείσει αφού το πρωί της Δευτέρας (20/12) αποκαλύφθηκε το όνομα και του 12ου παίκτη μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε παρακάτω: Survivor: Αναχώρησαν για τον Αγιο Δομίνικο οι μαχητές

Πρόκειται για τον γνωστό παλαιστή Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας. Επίσης αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 65 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η ομάδα των Διάσημων αναμένεται να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με το Happy Day, το βράδυ της Δευτέρας (20/12). Μαζί τους θα ταξιδέψει και ο Γιώργος Λιανός, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και μάλιστα, ο παρουσιαστής του Survivor υποσχέθηκε πολλές ανατροπές στο φετινό κύκλο.

Να σημειωθεί πως η ομάδα των Μαχητών αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA