Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, των Άγριων Μελισσών, ο οποίος εξήγησε γιατί... δυσκολεύεται να δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Το θέμα το δικό μου είναι ότι αναγκαστικά πρέπει να μιλήσεις για τον εαυτό σου, λίγο να ναρκισσεύεσαι, να λες πόσο γαμάτος είσαι και αυτό μου δημιουργεί αποστροφή. Στο παρελθόν μου έλεγαν συνέχεια ότι είμαι σνομπ. Τώρα έχω καιρό να το ακούσω, ίσως το λένε πίσω από την πλάτη μου. Κάποια στιγμή το ξεπέρασα. Δεν ασχολούμαι με τη γνώμη των άλλων» τόνισε ο Αναστάσης Ροϊλός και πρόσθεσε, αναφερόμενος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία συμμετέχει:

«Θα είναι μια σωστή στιγμή να κλείσει ο κύκλος των Άγριων Μελισσών. Ισχύει το ότι η θεαματικότητα κατατάσσει την ποιότητα μιας σειράς αλλά είμαστε στην εποχή της πλατφόρμας – δική μου άποψη. Ο κόσμος δουλεύει πάρα πολύ και δεν έχει τον χρόνο να δει πάντα αυτό που θέλει. Μια σειρά που αγαπάς θα τη δεις άσχετα από την ώρα που παίζεται. Το βλέπει διαδικτυακά αλλά αυτό δεν είναι μετρήσιμο. Δεν έχει σημασία όμως γιατί ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις Μέλισσες, από τους τεχνικούς μέχρι το κοινό. Όταν σου λένε άνθρωποι ότι δεν έβλεπα τηλεόραση και τώρα βλέπω δεν σε νοιάζει κάτι άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνω οποιοδήποτε άλλο θέαμα.

Γι’ αυτό είμαι υπέρ της πλατφόρμας και ο καθένας να δει αυτό που θέλει. Είμαστε πολύ ευτυχείς που συμμετέχουμε σε μία σειρά που θίγει θέματα που δεν προβάλλονται από μια καθημερινή σειρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA