Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του GNTM 4 και το πρωί της Τρίτης (21/12) βρισκόμενη στο πλατό του Breakfast at Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα, δεν έκρυψε πως καλά καλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της.

Διαβάστε ακόμη: GNTM Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια

«Νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%, ότι με προετοίμαζα τόσο καιρό αλλά εν τέλει, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ», είπε η 19χρονη κοπέλα.

Συμπλήρωσε πως «αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες "εντάξει". Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου».

Όσον αφορά την παρουσία της στο GNTM, η Κυβέλη είπε πως νιώθει λίγο παρεξηγημένη από μερίδα του κόσμου.

«Νιώθω ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου με έχει παρεξηγήσει. Βέβαια, το καταλάβαινα και εγώ πολλές φορές ότι υπερέβαλα, αλλά είναι δύσκολο από τον καναπέ σου να μπει στη θέση μιας γυναίκας 19 ετών που ζει υπό αυτές τις συνθήκες και υπό αυτή την πίεση. Το έχω νιώσει ότι τώρα βγάζω αντίδραση ή το χιούμορ που χρησιμοποιώ το βρίσκουν προσβλητικό που εγώ ποτέ δεν προσέβαλα κάποιον.

Παραδέχτηκε δε πως υπήρξαν φορές που συμπεριφέρθηκε παρορμητικά μέσα στο παιχνίδι, ήταν ενίοτε υπερβολική και υπεροπτική, αλλά «ήμουν υπό πάρα πολύ πίεση, αλλά δεν είμαι έτσι 24/7», επεσήμανε η Κυβέλη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA