Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο "Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Πέγκυ Ζήνα. Η διάσημη τραγουδίστρια σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μίλησε για την κόρη της Ηλέκτρα, τις εμφανίσεις της στο Baraonda και τις μιμήσεις που λατρεύει. Στην εκπομπή μάλιστα θέλοντας οι παρουσιαστές να της κάνουν έκπληξη συνδέθηκε τηλεφωνικά και η Ρούλα Κορομηλά. 

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Εκνευρίστηκε στον αέρα εκπομπής - «Είστε στούρνοι, δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας»

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

Η Πέγκυ Ζήνα είπε ακόμη πως της αρέσει να κάνει μιμήσεις, μεταξύ άλλων και της Ρούλας Κορομηλά, με την οποία έχουν στενή φιλική σχέση επί πολλά χρόνια. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καλημέρισαν την Ρούλα Κορομηλά, που έκανε έκπληξη στην φίλη της και μίλησε για εκείνη και τον Γιώργο Λύρα.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στις εμφανίσεις της στο «Baraonda Music Hall» και φυσικά στο νέο τραγούδι της, με τίτλο «Ψυχή της αγάπης», που κυκλοφορεί από την Heaven Music σε στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη και μουσική του Δήμου Αναστασιάδη. Όπως εξομολογήθηκε, διάβασε τους στίχους στην διάρκεια ενός δείπνου και «αισθάνθηκα πως μου τρυπάει την ψυχή. Με άγγιξε τόσο πολύ, που της είπα πως θα το πω εγώ αυτό το τραγούδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA