Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Όλγα Ντάλλα, η δεύτερη φιναλίστ του GNTM 4 μίλησε για τον έρωτά της με τον Στυλιανό Φλωρίδη με τον οποίο γνωρίστηκε μέσα στο παιχνίδι και ήδη από την αρχή «υπήρχε ένα φλερτ», όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Breakfast at Star. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Τηλεθέαση: Πώς από το αστρονομικό 64%, φτάσαμε στα σημερινά νούμερα του τελικού

«Κάναμε μια καραντίνα πριν το bootcamp και ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και ήταν στον ίδιο όροφο με μένα. Με άκουγε που γκρίνιαζα γιατί πείναγα συνέχεια και ήρθε μια μέρα και μου έδωσε το ταπεράκι του χωρίς να μου πει καν το όνομά του. Είχε μπιφτεκάκια. Η κίνηση ήταν που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ήθελα να τον γνωρίσω και καλύτερα. Ο Ντίνος μου τον γνώρισε επίσημα. Κάναμε παρέα και κάναμε μετά ένα αστειάκι. Ερχόταν ο Στυλιανός και μου έδινε πεταχτά φιλάκια όταν δεν είχαμε γύρισμα για να δούμε αντιδράσεις», δήλωσε η παίκτρια του GNTM περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε το ειδύλλιό τους.  

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν οι γονείς της εγκρίνουν τη σχέση της με τον Στυλιανό, η Όλγα Ντάλλα ήταν ξεκάθαρη:

«Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι για εμένα. Του είχα πει όταν αποχώρησε αν μπορεί να στείλει στον αδερφό μου και στη μαμά μου πως είμαι καλά και εν τέλει έμαθα πως τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Τα πεθερικά πάνε πολύ καλά. Τον εγκρίνουν, είναι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ουσιαστικά, μένω με τους γονείς μου και ήρθε και ο Στυλιανός για ένα χρονικό διάστημα. Μένουμε όλοι μαζί μέχρι να βρούμε κάτι μόνιμο».

Τέλος, εξήγησε πως παρά το γεγονός ότι τον ξέρει μόνο μερικούς μήνες, νιώθει σα να τον ξέρει μια ζωή.  

«Νιώθω λες και τον ξέρω μια ζωή, όχι μόνο τέσσερις πέντε μήνες. Πάντα έχω ένα προαίσθημα και αυτή τη στιγμή το προαίσθημά μου είναι τοπ οπότε δε φοβάμαι τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA