Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν, οι Άγριες Μέλισσες, όπως όλα δείχνουν, θα ρίξουν αυλαία το καλοκαίρι του 2022 και τη θέση τους στο πρόγραμμα του ANT1 θα πάρει μια άλλη σειρά από τους ίδιους δημιουργούς και με πρωταγωνίστρια μια εκ των τριών αδελφών Σταμίρη. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Κορίνα απειλεί τη Ζωή - Ο Μελέτης μαθαίνει το μυστικό της Μυρσίνης

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα λέγεται «Ντέρτι», θα διαδραματίζεται στην εποχή της μεταπολίτευσης και θα εξιστορεί τον έρωτα που γεννιέται μέσα στα καταγώγια και τα νυχτερινά κέντρα της δεκαετίας του ‘80, σύμφωνα με το περιοδικό TV-24. 

Οι δημιουργοί της σειράς θα είναι η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος με τους τρεις τους να είναι παλαιοί γνώριμοι αφού συνεργάζονται τρία χρόνια τώρα στις Άγριες Μέλισσες με τα ίδια καθήκοντα. 

Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι, σύμφωνα με το περιοδικό, η τηλεοπτική «Δρόσω» Δανάη Μιχαλάκη, η οποία εκτός από υποκριτικό ταλέντο, έχει πολύ ωραία φωνή, στοιχείο απαραίτητο δεδομένου του θέματος της σειράς. 

Τέλος, δύο ακόμα ηθοποιοί που φέρονται να συζητούν για τη νέα σειρά του ANT1 είναι ο Γιώργος Γάλλος και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA