Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη ημέρα για τον Λάμπρο Σεβάστο έφτασε! Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το καθεστώς θορυβημένο από την αποκάλυψη που έκανε ο δάσκαλος του Διαφανίου για τη μαζική εκτέλεση των πέντε μελών της ΕΑΚ, θα προσπαθήσει να του κλείσει το στόμα με το... καλό! Τι σημαίνει αυτό; Το δικαστήριο θα τον αθωώσει με την ελπίδα αυτός να επιστρέψει στο χωριό του και να συνεχίσει ήρεμος της ζωή του, χωρίς να δώσει συνέχεια στο αιματηρό περιστατικό. Και κάπου εδώ τα ευχάριστα τελειώνουν.

Τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών που θα προβληθούν μετά τη διακοπή για τις γιορτές θα φέρουν μαζί τους καταιγιστικές εξελίξεις που θα έχουν στο επίκεντρο τους τον Ακύλα Μεγαρίτη ο οποίος εξοργίζεται με την απόφαση του δικαστηρίου και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Αρχικά θα «υπογράψει» συμβόλαιο θανάτου με το όνομα του Λάμπρου. Ο εργολάβος της χούντας δεν μπορεί να δεχθεί πως ο γιος του ανθρώπου που σκότωσε τον αδερφό του θα κυκλοφορεί ελεύθερος, γνωρίζοντας, μάλιστα, ποιοι βρίσκονται πίσω από τη μαζική δολοφονία των μελών της ΕΑΚ και θα δώσει εντολή να δολοφονηθεί.

Στη συνέχεια, ο – εκτός ελέγχου – Ακύλας θα δώσει εντολή για τη φυσική εξόντωση του Κωσταντή καθώς έμαθε πως αυτός ήταν ο Σεβαστός με τον οποίο τον απάτησε η σύζυγός του, Ζωή. Ο κίνδυνος για τον Κωσταντή είναι μεγάλος και είναι άγνωστο αν τελικά μπορέσει να τον προστατέψει κάποιος πριν συμβεί το μοιραίο.

Τέλος, ο Ακύλας θα βρει έναν διαβολικό σύμμαχο στο πρόσωπο της Μυρσίνης με την οποία θα ενώσει τις δυνάμεις του με στόχο να βγάλουν οριστικά εκτός παιχνιδιού τον Δούκα, αρπάζοντας του ολόκληρη την περιουσία του. Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Διαφανίου θα προσπαθήσει να αντιδράσει αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα καταφέρει να μπει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA