Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να «δοκιμάστηκαν» στην αρχή της φετινής σεζόν, σημειώνοντας χαμηλότερα νούμερα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν προβολής τους, όμως, οι Άγριες Μέλισσες έχουν αρχίσει και πάλι να «πετάνε» πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, χαρίζοντας - ξανά - στον ΑΝΤ1 ακόμα και πρωτιές, ξεπερνώντας μέχρι και τον Σασμό. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Ποια από τις τρεις αδερφές Σταμίρη θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη σειρά εποχής του ANT1

Το βράδυ της Πέμπτης (23/12) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ANT1 για το 2021 και οι καταιγιστικές εξελίξεις έφεραν τις Άγριες Μέλισσες στην κορυφή της prime time ζώνης - όσον αφορά το γενικό σύνολο - με ποσοστό 28,7%, ενώ ακολούθησε ο Σασμός του Alpha με 25.7% και Η Γη της Ελιάς του Mega με 22,2%

Στο δυναμικό κοινό μπορεί ο Σασμός (26,1%) να τερμάτισε πρώτος, όμως, η διαφορά από τις Άγριες Μέλισσες (24,1%) ήταν μόλις δύο μονάδες, ενώ Η Γη της Ελιάς τερμάτισε τρίτη με 16,8%.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης (22/12) οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν τηλεθέαση - ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, συγκεντρώνοντας στο μεν δυναμικό κοινό 28,7% στο δε γενικό σύνολο 34,1%, αφήνοντας πίσω τους τόσο το Σασμό (25,9% - 27,7% αντίστοιχα) όσο και τη Γη της Ελιάς του Mega (21,4% και 27,2% αντίστοιχα).

Οι παραπάνω ημέρες αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα αφού ήδη όλο τον Δεκέμβριο οι Άγριες Μέλισσες έχουν ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα στη μυθοπλασία.

Από τις αρχές της σεζόν ο Σασμός ήταν σταθερά πρώτος - κάποιες φορές με αρκετή διαφορά - Η Γη της Ελιάς δεύτερη, άλλοτε με μεγαλύτερη κι άλλοτε με μικρότερη διαφορά, ενώ οι Άγριες Μέλισσες τερμάτιζαν σχεδόν πάντα στην τρίτη θέση. Τα δε νούμερα τηλεθέασης απείχαν αρκετά από τα ποσοστά των δύο άλλων σειρών, ενώ συνήθως δεν ξεπερνούσαν το 20%. 

Μάλιστα, αυτό είχε αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού από τα Μέσα δεδομένου ότι κατά τις δύο πρώτες σεζόν της προβολής της, η σειρά «χτυπούσε» με άνεση 25άρια και 30άρια στους πίνακες και έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο ειδικά στον τομέα της μυθοπλασίας. 

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι Άγριες Μέλισσες έχουν θυμηθεί τον παλιό καλό τους εαυτό και πολύ πιθανό σε αυτό να έχει συμβάλει το γεγονός ότι οι ζωές των πρωταγωνιστών έχουν έρθει και πάλι σε πρώτο πλάνο. Μέσα από αυτές - πλέον - ζωντανεύουν στην οθόνη οι ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις της εποχής - όπου διαδραματίζεται η φετινή σεζόν - χωρίς να αποτελούν τον κύριο κορμό του σεναρίου, όπως γινόταν φέτος μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα η σειρά έγινε trend στο Twitter -  ανανεώνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως έγινε με αφορμή τη σεξουαλική ταυτότητα του Λευτέρη. 

Ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν ακόμα ο αγώνας της Ελένης να αθωωθεί ο Λάμπρος και να έρθουν στο φως οι συνεχείς προσπάθειες του Ακύλα να τον εξοντώσει, η απιστία του Δούκα και ο ανοικτός - πλέον - πόλεμος με τη Μυρσίνη, η επανασύνδεση Δρόσως - Κωνσταντή που φαίνεται θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, οι προσπάθειες της Ζωής να σώσει το Λευτέρη από τον Ακύλα που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι ο γιος τους είναι ομοφυλόφιλος είναι μερικές από τις βασικές ιστορίες που είναι σε εξέλιξη και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Εάν μάλιστα επαληθευτούν τα spoilers που αφορούν τα νέα επεισόδια, τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται από τις 10 Ιανουαρίου, τότε μάλλον οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για την ανατροπή στο δεύτερο μισό της σεζόν και για ένα μεγάλο φινάλε τον ερχόμενο Ιούνιο οπότε και - εκτός απροόπτου - θα γραφτούν οι τίτλοι τέλους της σειράς.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA