Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν είχε εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο των Άγριων Μελισσών είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο Διαφάνι αλλά το κυριότερο είναι πως έκανε τη ζωή της Βιολέτας δύσκολη. Τώρα φαίνεται πως η εκ νέου επιστροφή του Σταμάτη θα φέρει τα πάνω κάτω! Την αποκάλυψη της επιστροφής την έκανε ο ίδιος ο Νίκος Ψαρράς ο οποίος τόνισε πως θα εμφανιστεί στα επεισόδια του Ιανουαρίου!

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε για να επιστρέψω. Ήρθε η Μελίνα με τον Πέτρο στην Επίδαυρο, είχαν μια σκέψη, ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και πόσο το θέλω. Εγώ το ήθελα πολύ! Τον “Σταμάτη” τον αγάπησα, παρότι είναι έτσι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πάρα πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή στο «Πρωινό» ο Νίκος Ψαρράς για την τηλεοπτική επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες» και πρόσθεσε αναφερόμενος στο πόσο καλά είχε περάσει στο πρώτο του πέρασμα από τη σειρά:

«Όταν είσαι σε μια δουλειά, τι θέλεις; Να περνάς καλά, κατ’ αρχάς. Και με το πέρας του χρόνου, όσο μεγαλώνεις, αυτό επιζητάς. Να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους, φίλους. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα. Το να κάνεις κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα και μετά να φεύγεις για πεντάωρη πρόβα, δηλαδή να είσαι 17 ώρες non stop στο δρόμο, είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Οπότε, κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Και όλοι όσοι έχουν μπει τώρα, ο Αιμίλιος, ο Οδυσσέας που είναι και σκηνοθέτης μου» ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA