Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις φέρνει η πλημμύρα στο σπίτι της Φάρμας με κάποιους να δηλώνουν έτοιμοι ακόμα και για αποχώρηση. Ωστόσο δύο άτομα φαίνεται πως αδιαφόρησαν τελείως για τα βρεγμένα από την κακοκαιρία στρώματα στο σπίτι. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη που είχαν ξαπλώσει αγκαλιά στο κρεβάτι και αντάλλασσαν φιλιά. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Στο κρεβάτι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στο νέο τρέιλερ 

Σε απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας (27/12) που προβλήθηκε στο Πρωινό, η τραγουδίστρια λέει στην κάμερα «γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να το περιμένεις. Με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πιο κοντά και μας αρέσει. Ο καθένας κρίνει τι τον κάνει ευτυχισμένο. Είναι πάρα πολύ όμορφο. Αυτό το ξεκίνημα, το φλερτ, πως είναι τα παιδάκια στην εφηβεία; Κάπως έτσι». Επίσης προβλήθηκαν και δύο διάλογοι που έκανε η Σάσα Μπάστα, με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Μάλιστα, η Μπάστα είπε στον personal trainer να μην... ανησυχεί διότι «πιο πολύ θα καθίσεις και στο παιχνίδι». 

«Ολοι οι δικοί μου πριν μπω, ξέρεις τι μου έδιναν ως συμβουλή; Μην μπλέξεις με γυναίκα!» είπε ο Αναστασιάδης για να του απαντήσει η Μπάστα: «Ούτε καν. Ναι, γιατί είναι μέσα στην πιάτσα και ξέρουν. Εγώ της είπα εχθές "πριν δώσεις πόντο σε κάποιον μέτρησέ τον πρώτα, ότι είσαι σίγουρη". Και μου λέει “είμαι σίγουρη”. Της λέω “fair γιατί έχει μεγάλη διαφορά να σου δώσει πόντους και να είναι μία απλή γυναίκα και άλλο να έχει δύο παιδιά". Και μου λέει “Σάσα έχω στερηθεί τόσα πολλά στη ζωή μου που το γουστάρω, θέλω να το κάνω και δεν θα το σκεφτώ”. Ακόμα πιο ωραία της λέω γιατί ξέρω τι θα ακουστεί έξω. Είναι υπερβολικό αυτό που θα ακουστεί έξω. Φωνάρα, θεάρα. Μην τρελαίνεσαι. Πιο πολύ θα καθίσεις και στο παιχνίδι!». 

Ο διάλογος της Αγγελικής Ηλιάδη με την Σάσα Μπάστα: 

  • Ηλιάδη: Θέλω να ζω οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου στο 100%
  • Μπάστα: Ναι αλλά υπάρχουν κάμερες και μικρόφωνα.
  • Ηλιάδη: Και; 
  • Μπάστα: Εσύ θα ήθελες αυτό να βγει προς τα έξω; 
  • Ηλιάδη: Αφού με είδανε ξαπλώσαμε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα-δίπλα. 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA