Η Αγγελική Ηλιάδη έχει εκφράσει τον θαυμασμό της στον Γρηγόρη Αναστασιάδη χαρακτηρίζοντάς τον... ξερολούκουμο. Οι δύο παίκτες της Φάρμας φαίνεται πως προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και βρέθηκαν αγκαλιά στο κρεβάτι.
Διαβάστε ακόμη: J2US: Ο Αδαμαντίδης έχασε το μικρόφωνο, έριξε ζεϊμπέκικο να το πιάσει και το twitter πήρε φωτιά!
Στο επεισόδιο της Φάρμας την παραμονή των Χριστουγέννων και σε συζήτηση με τη Σάσα Μπάστα, η Αγγελική Ηλιάδη είχε χαρακτηρίσει τον Γρηγόρη Αναστασιάδη «ξερολούκουμο». «Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Θέλω να τον δαγκώσω, έτσι, χραπ» ανέφερε η τραγουδίστρια. Στη συνέχεια, η Σάσα Μπάστα ρώτησε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με ποια θα έβγαινε ραντεβού και εκείνος απάντησε «με την Αγγελική Ηλιάδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είπε: «Βεβαίως θα έβγαινα με τον Γρηγόρη».
Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (27/12) φαίνονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, να φιλιούνται κάτω από την κουβέρτα.
- Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση ξεκίνησε με σαρδάμ
- Μουντιάλ 2026: Ο Τραμπ παραδέχτηκε την παρέμβασή του στη FIFA για τον Μπάλογκαν - «Δεν ήταν φάουλ»
- Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος επίσημα στον ΣΚΑΪ: Πότε κάνουν πρεμιέρα
- Το «final boss» των οδηγών ταξί: Πετά έξω τους πελάτες, φεύγει με ανοιχτό καπό για να κρύβει την πινακίδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.