Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πλάνα από το σπίτι της Φάρμας που δείχνουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη να φιλιούνται στο κρεβάτι προκάλεσαν αντιδράσεις, ιδιαίτερα στην οικογένεια του δολοφονημένου πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη. Η ίδια η τραγουδίστρια ωστόσο πήρε θέση στο επεισόδιο της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας πως «Ό,τι γουστάρω, το κάνω.  Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασμα από τη μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη - «Ντροπή της»

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε μία σχετική συζήτηση μέσα στη Φάρμα με την Σάσα Μπάστα και τα όσα φάνηκαν στην κάμερα με την 44χρονη τραγουδίστρια να δείχνει ξεκάθαρη στις απόψεις και δίχως να θέλει να απολογηθεί σε κάτι..

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ όταν η κουβέντα πήγε στο τι μπορεί να φαίνεται στην τηλεόραση μετά το τελικό μοντάζ των πλάνων ήταν επίσης ξεκάθαρη: «Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA