Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος εποχής! Η Φάρμα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια, μετά την αποχώρηση της Σάσα Μπάστα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Η ίδια ήταν η πρώτη μονομάχος και η αναμέτρηση με την Χριστιάνα Σμαραγδή αποδείχθηκε πολύ σκληρή για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, καθώς η αντίπαλός της την «ισοπέδωσε» στα αγωνίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Ομάδα στο Twitter καλεί σε «γιαούρτωμα» στη συναυλία της Πρωτοχρονιάς

Οι δύο παίκτριες ήταν οι δύο μονομάχοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο αγρόκτημα. Αρχικά, η αρχηγός της εβδομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα, ψήφισε ως πρώτη μονομάχο την Σάσα Μπάστα, προκαλώντας την έκπληξη όλων. Οι δύο παίκτριες είχαν έρθει πολύ κοντά και κανείς δεν περίμενε η πρώην ολυμπιονίκης του στίβου να... βγάλει στη σέντρα τη φίλη της.

Αμέσως μετά η Σάσα Μπάστα επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα Σμαραγδή, με την οποία δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις στο παιχνίδι. Στα αγωνίσματα υπήρξαν αρκετές ατυχίες για την τραγουδίστρια, τόσο που σε κάποιο σημείο ήταν έτοιμη να τα παρατήσει. Αυτές οι αστοχίες έκριναν το αποτέλεσμα και η Σάσα Μπάστα αποχώρησε. Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της που θα αποχωριστεί από την φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA