Μενού
  • Α-
  • Α+

Με εντατικούς ρυθμούς αλλά και... μετ' εμποδίων συνεχίζονται ακόμα και αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Διάφορα προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα αλλά και η αδιαθεσία της Μαρίας Κίτσου, που την κράτησε μακριά ακόμα και από τις θεατρικές παραστάσεις στο «Τρίτο στεφάνι» στο «Παλλάς», άφησαν ουσιαστικά την παραγωγή χωρίς... στοκ επεισοδίων κάτι που μόνο ευχάριστο δεν είναι για μια καθημερινή τηλεοπτική σειρά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η σειρά σταμάτησε πριν την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ακριβώς στο σημείο που είχε αρχίσει να σημειώνει και πάλι μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που την έφεραν ξανά στην πρώτη θέση.

Στόχος όλων είναι τα νέα επεισόδια να αρχίσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου καθώς κανείς δεν θέλει να αφήσει «χώρο» στο Survivor αφού κάτι τέτοιο μπορεί και να σήμαινε απώλεια κοινού που θα «κολλούσε» με το reality του ΣΚΑΪ. Αυτός είναι και ο λόγος πως οι ηθοποιοί ακόμα και τις ημέρες των εορτών συνεχίζουν να γυρνάνε σκηνές από τα... προσεχώς!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA