Δύσκολα ξεκίνησε το Survivor για την Μυριέλλα Κουρεντή. Φαίνεται πως το πρώτο ειδύλλιο που γεννιέται στο νησί μεταξύ της ηθοποιού και του «Στρακαστρούκα» Γιώργου Κατσαούνη από τους Μαχητές δεν αρέσει καθόλου στους Διάσημους κι έτσι έχουν βάλει την πρώτη στο στόχαστρο.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή σε Βαλάντη - «Ο Στρακαστρούκας με γουστάρει»
Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12) που είδαμε στον ΣΚΑΪ, η Μυριέλλα Κουρεντή δέχθηκε μία «επίθεση» από την ομάδα της, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να κάνει λόγο για «στρατηγική». Όλο αυτό έγινε φυσικά επειδή έχει επαφές με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
«Δεν είναι στρατηγική. Τους μιλώ ανθρώπινα και τους λέω γεια. Οπότε τι συζήτηση; Επειδή ρώτησα την Πελαγία αν είναι καλά και για τον τραυματισμό της; Σίγουρα ενοχλήθηκαν τα παιδιά που κάνουν πιο ανταγωνιστικά και σκληρά αθλήματα έξω, όπως η Αθηνά κι ο Γιωρίκας», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα, σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα βέλη.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.