Φαντασμαγορικός ήταν ο μεγάλος τελικός του J2US που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με κορυφαία του στιγμή να αποτελεί αναντίρρητα το ντουέτο του Χρήστου Μάστορα με τον Νίκο Αλιάγα. Ο τραγουδιστής της μπάντας «Μέλισσες» ένωσε τη φωνή του με εκείνη του παγκοσμίου εμβέλειας παρουσιαστή, με αποτέλεσμα στο τέλος όλο το στούντιο να τους αποθεώσει!
Οι δύο άντρες ξεκινώντας από το «It's a man's world» και συνέχισαν με μία ιδιαίτερη... ελληνογαλλική εκτέλεση της επιτυχίας το «Παλιό μου παλτό» χαρίζοντας μια μοναδική μουσική στιγμή.
Έπειτα, μιλώντας για την ελληνική παράδοση και την οικογένειά του ο διάσημος παρουσιαστής συγκίνησε ιδιαίτερα την ξαδέρφη του Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε με τον Χρήστο Μάστορα να ερμηνεύει το «My way» του σπουδαίου Frank Sinatra.
Το ντουέτο τους έκλεψε τις εντυπώσεις με τους συντελεστές και τους τηλεθεατές να μένουν άφωνοι και συγκινημένοι.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.