Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί (Acun Ilicali), διάσημος παγκοσμίως λόγω της παραγωγής του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» απέκτησε πλέον και δική του ποδοσφαιρική ομάδα! Συγκεκριμένα, ο Ατζούν, όπως είχε προαναγγείλει πριν 2 μήνες, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο στην αγγλική ομάδα Χαλ, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα. 

«Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Από τις 12 Μαΐου, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου σε αυτή την ομάδα πόλη, μέσα σε σύντομο διάστημα έζησα τόσες όμορφες στιγμές και γνώρισα φοβερούς ανθρώπους. Στη διάρκεια των αγώνων, είδα με θαυμασμό το κοινό της Χαλ. Ελπίζω η διαδικασία να ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ατζούν Ιλίτζαλι στις 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Hurriyet, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στη χώρα μας μέσα από το Survivor, όρισε νέο τεχνικό διευθυντή στη Χαλ τον Γεωργιανό ποδοσφαιρικό σταρ του παρελθόντος Σότα Αρβελάντζε. Οι πληροφορίες πως έχει κάνει πρόταση για μεταγραφή και στον Τζέιμς Καφετζή κρίνονται ως αναληθείς...

https://twitter.com/Futbol3Extra/status/1477597247927988232?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA