Μενού
  • Α-
  • Α+

Φέτος ο Σασμός του Alpha κερδίζει με άνεση πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης της prime time ζώνης και ο τηλεοπτικός Σπύρος (Γιάννης Ζαραφωνίτης), ο αστυνομικός ανιψιός της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) έκανε spoiler για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ρόλο του. 

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Αλικάκος: «Είναι σοκαριστικό να έχεις τον νοητικό θάνατο της μάνας σου»

«Ο Σπύρος δεν συνειδητοποιεί το κακό που κάνει στη χώρα του. Σκέφτεται πως απλώς θα φύγουν μερικά αρχαία, ενώ στην ουσία πουλάει την ιστορία, τον πολιτισμό, την ταυτότητα του στους ξένους. Δεν έχει τον πατριωτισμό και την καλλιέργεια του Μύρωνα σε σχέση με τα αρχαία κεραμικά και γλυπτά. Πραγματικά, όμως, θα ήθελα να ξέρω πώς ένα νέο παιδί, που πέρασε με πανελλαδικές στη Σχολή της Αστυνομίας, δεν μπορεί να καταλάβει το λάθος που κάνει μπαίνοντας στα γρανάζια της αρχαιοκαπηλίας. Ίσως στο μέλλον σεναριακά εξηγηθεί το πάθος του για τα χρήματα. Είναι χρεωμένος, παίζει τζόγο, πίνει, του αρέσει η ακριβή ζωή, η διασκέδαση και οι πολλές γυναίκες. Γιατί όμως ένας αστυνομικός να βάλει σε ρίσκο την καριέρα του για τα χρήματα;», δήλωσε ο Γιάννης Ζαραφωνίτης στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Στην ερώτηση εάν φοβάται μήπως τον ανακαλύψουν ο ηθοποιός απάντησε: 

«Πλέον, έχει αρχίσει και φοβάται. Νιώθει τον κίνδυνο, αλλά πιστεύει ότι η σπείρα είναι τόσο δυνατή που πάντα θα ξεγλιστράει. Παίρνει, όμως, τεράστιο ρίσκο και θα τινάξει την καριέρα του στον αέρα. Και αν του ξηλώσουν τα γαλόνια, δικαστεί και πάει φυλακή, ως πρώην αστυνομικός δεν θα περάσει καλά. Πιστεύω ότι, αργά ή γρήγορα, ο Αντώνης και η ομάδα του θα τον ανακαλύψουν και οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες για αυτόν. Φοβερή διαπόμπευση για έναν αστυνομικό η αρχαιοκαπηλία».

Ο Σπύρος, όμως, έχει ένα ακόμη λόγο για να μην κοιμάται ήσυχος αφού προδίδει πάντα εγκαίρως τις κινήσεις της Αστυνομίας στη θεία του, Καλλιόπη, όσον αφορά την έρευνα γύρω από το φόνο του Στεφανή, ώστε εκείνη να παίρνει τα μέτρα της: 

«Την καπετάνισσα τη σέβεται και την υπολογίζει γιατί είναι οικογένεια. Έχουν το ίδιο αίμα, είναι θεία του. Την έχει ενημερώσει μια φορά για το άλλοθι του Πετρή, ότι ήταν μαζί με την αδελφή του και δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή, και πρόσφατα τον είδαμε να της λέει ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Μαθιό για τη δολοφονία. Ο Σπύρος δεν έχει κανένα κέρδος από όλο αυτά. Ενημερώνει τη θεία του γιατί αγαπάει το σόι του. Είναι μαντατοφόρος από ενδιαφέρον για τους Σταματάκηδες. Αν το ήξερε αυτό ο Αντώνης, ότι δηλαδή ο Σπύρος είναι ανιψιός της Καλλιόπης, θα είχε ξετρυπώσει άμεσα τον ποντικό στο τμήμα. Αλλά δεν το γνωρίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζαραφωνίτης.

Τέλος, εάν αποκαλύπτει εάν θα μάθει τελικά, ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή:

«Ο Σπύρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μαθιό, όπως και το ότι αν μαθευτεί η σχέση του με την Καλλιόπη στο αστυνομικό τμήμα, δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νείλος. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει. Ο Μαθιός μπορεί να είναι συμπαθής στο κοινό, γιατί αγάπησε πολύ και είναι πιστός και παλικάρι, αλλά ο φόνος είναι φόνος. Όσο κάθαρμα και αν ήταν ο Στεφανής, γυναικάς, επιπόλαιος, επιδειξιομανής, δεν του άξιζε ο θάνατος. Ο Μαθιός χάρισε στη Βασιλική την ελευθερία της γιατί δεν μπορούσε να τη βλέπει να υποφέρει. Αλλά ο φόνος δεν είναι λύση, δεν έχει καμία δικαιολογία. Και η Καλλιόπη γίνεται συνένοχος από αγάπη για το παιδί της. Κρύβει το όπλο του φόνου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA